Chitika

marți, 9 noiembrie 2010

cum sa te trezesti blogger peste noapte !!

cu copy & paste bineinteles.....
Intrebam ieri un blogger daca este de acord sa postez aici unele linkuri catre blogul lui, avand in vedere ca il citeam si gaseam unele post'uri interesante.
Am primit un raspuns pe care unul il cataloghez plin de aroganta si ..., " desigur ca nu iti permit, eu ma muncesc pentru ele, iar tu vrei sa dai copy&paste si sa te trezesti blogger "..
Amice , poate nu am priceput eu bine cum sta treaba cu blogurile,pana la urma nu postez decat de 1 zi, insa tu care ai o vaaasta experienta de 3 ani cu siguranta nu ai priceput nimic.
Inainte de a incepe acest blog am citit cate ceva despre acest fenomen pe Blogger In Romania , in multitudinea de articole la un punct oarecare din sectiunea de SEO pentru bloggeri spunea ceva de genul..ca  link-urile de pe alte bloguri sunt un factor cheie in pozitionarea in rezultatele cautarilor, iar continutul de calitate al lor ajuta mult in acest proces pentru ca are loc un proces natural de raspandire a articolului, un punct important tratand publicarea de guest posturi.
Bineinteles ca din traficul respectivului inganfat s-au retras vreo 30 de cititori instantaneu....dar deh este si asta o atitudine...
Numai Bine !

2 comentarii:

  1. Poi...este prosti.
    Crezi ca oricine scrie...chiar se pricepe?

    RăspundețiȘtergere
  2. chestia cu priceputu' este relativa...crezi ca eu ma pricep..??, treaba e sa gasesti un subiect / intamplare , ceva interesant,care sa te destinda si daca tont l-ai gasit sa il imparti si cu altii sa nu fii egoist....merci de comentariu intre noi fie vorba :))

    RăspundețiȘtergere